top of page
Logo-icoon_grijs.png

Na de geschrapte editie van 2020 wegens corona, organiseert de Meerhoutse trekkersgroep FairTradeGemeente, dit jaar opnieuw een STREEKPRODUCENTENMARKT.

WIE AANWEZIG?

Maar liefst 38 standhouders schreven zich in. Door het grote succes zal niet alleen het grasveld achter het gemeentehuis, maar ook het Pastoor van Haechtplein worden omgetoverd tot een gezellige streekproductenmarkt met lekkers uit de regio.

Een greep uit het diverse aanbod: groenten, fruit, brood, koekjes, zuivel, streekbieren, confituur, kombucha, Kempense saffraan, wijn, honing, fairtrade producten... Verschillende foodtrucks zullen de bezoekers verwennen met pizza's, vegan snacks, broodjes pulled pork... Er zullen ook enkele ambachten aanwezig zijn: zelfgemaakte handtassen, borduurwerkjes, juwelen, dotpainting, kopersmid en marqueterie.  

Tijdens de markt zijn enkele optredens gepland en er zijn twee springkastelen voor de kleinsten. Op het gezellig openluchtterras kan je genieten van een fris streekbiertje en een lekkere hap met een streepje muziek.

ORGANISATIE?

Het is een initiatief van de trekkersgroep FairTradeGemeente, in samenwerking met de werkgroep MOS en het lokaal bestuur van Meerhout. De vrijwilligers willen hiermee de consumptie en de productie van duurzame producten uit eigen streek promoten en aantonen dat Meerhout de titel FairTradeGemeente waardig is.

WANNEER? 

12 september 2021 van 10 uur tot 17 uur

 

WAAR?

Pastoor van Haechtplein en het grasveld achter het gemeentehuis.

Iedereen is welkom. De toegang is gratis.

bottom of page