
met Selia & Scob op de meest unieke manier!
Nieuwe data coming soon!
Of op aanvraag ook mogelijk.
Aangezien het concept fermenteren én meer specifiek kombucha voor vele mensen nog ongekend is, wil ik jullie op een leuke en laagdrempelige manier hiermee laten kennismaken!
​
We voorzien een interactieve sessie van ongeveer 2u, waarin je kennismaakt met het proces, de ingrediënten en onze Selia&Scob kombucha.
​
Tijdens de ontmoeting proef je verschillende stadia van het fermentatie-proces.
​
Nadien gaan jullie zelf aan de slag en leer je je eigen kombucha maken. Kies zelf welke thee of suiker je wil gebruiken en ontmoet onze scoby 😊.
​
Tot slot brengen we een bezoekje aan ons brouw-atelier en kan je zien hoe het er op 'iets grotere' schaal aan toegaat.
Kortom, een gezellig moment met interessante info en uiteindelijk je eigen kombucha!
​
Tot binnenkort?



PRAKTISCHE INFO
​
Wanneer?
​
We voorzien dit voorjaar 2 nieuwe workshop-momenten:
- Zondag 23 maart
- Zondag 18 mei
​
Telkens van 10.00u - 13.00u
​
Prijs?
​
€75 per persoon
​
Deze prijs in inclusief tasje thee, proevertjes voor/tijdens/na fermentatie
en een Selia&Scob starterspakket twv €35.
(scoby, thee, water, suiker, aanzuur-materiaal, bokaal, neteldoek,
thermometer en handleiding).
Een korting van €5 bij je Selia&Scob bestelling die dag.
Een bezoek aan onze brouwerij.
​
Waar?
​
Zaaltje NU-63 in Balen (Markt 10/1)