top of page

Selia&Scob proeft! Doe je mee?



Dit jaar zijn wij voor de eerste keer aanwezig op het culinair festival

 

 Antwerpen Proeft 🎉

 

aan de Waagnatie van 9 mei (Hemelvaart) tot 12 mei!

 

Tijdens dit festival maak je kennis met zowel toprestaurants als sterrenchefs, en ook opkomend keukentalent en bekende tv-koks. 

 

Ik geef je graag al een aantal leuke namen mee:

- Sterrenchef Viki Geunes (restaurant Zilte)

-  Sterrenchef en Njam!-vedette Roger van Damme (Het Gebaar) 

-  Sterrenchef Wout Bru (Le Grand Verre)

-  Njam!-chef Wim Ballieu (Balls & Glory) 

-  Tulli Padwa, de ster van tv-documentaire 'Shalom Allemaal!'

- Chocoladehuis Boon

...

 

Naast onze Selia&Scob kombucha zullen er nog andere leuke producenten zijn: Elvea, Fryns, Ginger Jack, Weber, Nolly Prat, Ritchie, Omer, Elixir d'Anvers, ....

 

Daarnaast kan je ook gratis kookdemonstraties meepikken of meedoen aan gratis workshops en genieten van een uitzicht op de Schelde!

 

Kortom, heel wat leuks te beleven tijdens het Hemelvaart-weekend!

 

EXTRA LEUK: Wij verloten ook 5 toegangstickets! 

Dus houd zeker onze social media in de gaten 😊.

 

Wie weet win jij wel een ticket voor deze culinaire reis met unieke signatuur-gerechten en verfrissende dranken!

 

Tot binnenkort? 




Openingsuren:

 

- Donderdag 9 mei (Hemelvaart) = 12u00-22u30

- Vrijdag 10 mei = 16u00-22u30 

- Zaterdag 11 mei = 14u00-22u30 

- Zondag 12 mei = 12u00-20u00

 

Heb je graag meer informatie, dan kan je dat terugvinden op de site van Antwerpen proeft www.proeft.be

bottom of page