top of page

Selia&Scob, wat is er anders?

Ik kreeg onlangs de vraag: 

Hoe komt het dat jouw kombucha helemaal anders smaakt dan degene die ik normaal in de supermarkt koop?



Wel, de meeste ‘commerciële’ kombucha's op de markt doen zich voor als gezondere frisdrank. 

Ze lengen hun kombucha aan met water/sappen/aroma's, waarbij je je soms de vraag kan stellen: 

‘Hoeveel is er eigenlijk nog kombucha van deze drank?’

 

Jammer genoeg is er geen regelgeving rond het percentage kombucha dat een kombucha-drank minstens moet bevatten. 

Gelukkig kan je dit wel onderscheiden op basis van de smaak! 

 

Selia&Scob is dus een 100% kombucha-drank. 

We vertrekken van een theemengeling met kruiden en gedroogd fruit, dat we als geheel mee laten fermenteren gedurende een 3-tal weken. 

Eenmaal de batch klaar is, wordt er niets meer aan toegevoegd. 

 

Zo krijgen we een intense, complexe en pure smaak. 

Deze smaak in combinatie met de typische friszure toets, maakt het een ideale en volwaardige optie als aperitief of bij het eten. 

 

Denk jij er ook zo over?

Vul dan snel je voorraad aan 😊.


 

Wist je dat?


Wist je dat onze Lavendel-smaak uitstekend samengaat met pittige gerechten?


De lavendel-smaak dewelke eerder subtiel aanwezig is, wordt versterkt bij de combinatie met pikant eten.

Daarnaast vormt het een mooie en verzachtende aanvulling op de kruidigheid van je gerechten en zorgt het voor een gebalanceerde smaakervaring.


Probeer het zeker eens uit met een pikant gerechtje!



 

Comments


bottom of page